LMS voor bouw infra

De Bouw- & Infrasector staat voor diverse uitdagingen. Van een verhoogd risico op lichamelijk letsel en gezondheidsproblemen, tot milieugerelateerde kwesties. Het LMS is een praktisch hulpmiddel om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Verzamel training op één plek en zie ook in één oogopslag welke medewerkers aan welke kwalificaties voldoen.
bouw-en-infra

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Leertijd efficiënt besteden

Bouwbedrijven ervaren topdrukte. Leren wordt vaak als een extra taak gezien die boven op de ‘echte’ werkzaamheden komt, terwijl ontwikkeling essentieel is om het vak goed uit te kunnen oefenen. Bovendien willen veel werknemers bijblijven uit liefde voor het vak. Toch is het een uitdaging om tijd te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Werkgevers kunnen geen extra tijd tevoorschijn toveren, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat hun werknemers hun ‘leertijd’ efficiënt besteden.

Afb_mailing_3
Mark+Jamie

Nu en in de toekomst succesvol zijn, dan moet competentiegericht management bij iedereen voorop staan; zowel tijdens de rekrutering als tijdens de carrière van de werknemers. 

Sjoerd | TBI Holdings b.v.

Risico’s tot een minimum verminderen

Het PlusPort LMS biedt de oplossing die het leerproces vereenvoudigt en ervoor zorgt dat werknemers hun tijd optimaal benutten, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de gezondheids- en veiligheidsnormen. Met het LMS kunnen veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum worden verminderd. Daarnaast is het eenvoudig om alle trainingen te volgen en herinneringen te automatiseren, zowel online als in persoon.

Marko+Irene uitleg
Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Ervaar zelf het gemak van het LMS/LXP

Hoe werkt het complete LMS van PlusPort? We laten het je graag zien & ontdekken.

Tijdens een online kennismaking & demo duiken we in de L&D uitdagingen die spelen in je organisatie. We laten zien hoe het LMS platform jouw L&D-initiatieven naadloos ondersteunt met op maat aan te passen oplossingen, gericht op het bieden van een effectieve leerervaring.

 

Veelgestelde vragen (FAQ)