LMS voor bouw infra

De Bouw- & Infrasector staat voor diverse uitdagingen. Van een verhoogd risico op lichamelijk letsel en gezondheidsproblemen, tot milieugerelateerde kwesties. Het LMS is een praktisch hulpmiddel om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Verzamel training op één plek en zie ook in één oogopslag welke medewerkers aan welke kwalificaties voldoen.
bouw-en-infra

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Leertijd efficiënt besteden

Bouwbedrijven ervaren topdrukte. Leren wordt vaak als een extra taak gezien die boven op de ‘echte’ werkzaamheden komt, terwijl ontwikkeling essentieel is om het vak goed uit te kunnen oefenen. Bovendien willen veel werknemers bijblijven uit liefde voor het vak. Toch is het een uitdaging om tijd te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Werkgevers kunnen geen extra tijd tevoorschijn toveren, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat hun werknemers hun ‘leertijd’ efficiënt besteden.

Afb_mailing_3

Nu en in de toekomst succesvol zijn, dan moet competentiegericht management bij
iedereen voorop staan; zowel tijdens de rekrutering als tijdens de carrière van de werknemers. 

Sjoerd | TBI Holdings b.v.

Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Risico’s tot een minimum verminderen

Het PlusPort LMS biedt de oplossing die het leerproces vereenvoudigt en ervoor zorgt dat werknemers hun tijd optimaal benutten, terwijl tegelijkertijd wordt voldaan aan de gezondheids- en veiligheidsnormen. Met het LMS kunnen veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum worden verminderd. Daarnaast is het eenvoudig om alle trainingen te volgen en herinneringen te automatiseren, zowel online als in persoon.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak met Martin. Maar misschien nog wel leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.