LMS voor de industrie

De industriesector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende technologische innovaties. De complexiteit van groei, en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van industrieprofessionals wordt steeds groter.
industrie

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Waarborgen van de naleving

Als HR-manager in de industriesector ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de naleving van gezondheids- en veiligheidsnormen in alle bedrijfsprocessen. Deze sector kent aanzienlijke uitdagingen vanwege de hoge risico’s op het gebied van veiligheid en de constante noodzaak om bij te blijven met de nieuwste technologieën. Het is van cruciaal belang dat jouw team goed getraind en up-to-date is om deze uitdagingen effectief aan te pakken.

Marko+Irene uitleg
Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Ervaar zelf het gemak van het LMS/LXP

Hoe werkt het complete LMS van PlusPort? We laten het je graag zien & ontdekken.

Tijdens een online kennismaking & demo duiken we in de L&D uitdagingen die spelen in je organisatie. We laten zien hoe het LMS platform jouw L&D-initiatieven naadloos ondersteunt met op maat aan te passen oplossingen, gericht op het bieden van een effectieve leerervaring.

 

“Luchtvaart de wereld van het moet allemaal vastliggen. Transparant en inzichtelijk en onderbouwd met bewijsstukken. Heerlijk om dat samen met de mensen van Plusport voor elkaar te krijgen. Een perfecte samenwerking waarin je als bedrijf/klant het optimale uit jouw LMS kan halen. Met trots durf ik “mijn” LMS aan iedere auditeur te laten zien.”

Peter | Fokker Techniek
Mark+Jamie
Vincent-in-gesprek

Bied flexibele trainingsprogramma’s aan

Het LMS van PlusPort is ontworpen om gemakkelijk toegankelijk te zijn, overal, altijd en op elk apparaat, zodat jouw team het leren en trainen kan voltooien wanneer het hen het beste uitkomt. Train je team eenvoudig op ISO-normen voor efficiëntie, kwaliteit en veiligheid. Bied flexibele trainingsprogramma’s aan nieuwe medewerkers, werknemers en aannemers om te voldoen aan de L&D-doelen van jouw bedrijf en team.

Onze klanten aan het woord

Peter Hendrickx, Quality Engineer bij Fokker Techniek, neemt ons mee in de dynamische wereld van luchtvaartonderhoud. Bij Fokker Techniek in Hoogerheide is educatie en certificering van vitaal belang. In 2014 heeft Fokker Techniek een digitale transformatie ondergaan door hun volledige papieren archief van certificaten en diploma’s te digitaliseren in ons LMS.

Dit systeem biedt iedere medewerker een persoonlijk dossier en bewaakt het verloop van diploma’s, waardoor het beheer van training en compliance efficiënter en transparanter is geworden. Benieuwd hoe ons LMS een integraal onderdeel is geworden van hun operationele efficiëntie?

Veelgestelde vragen (FAQ)