Waarom PlusPort?

Bij PlusPort by Visma zijn we een hecht team. We staan voor elkaar klaar, kunnen elkaar alles vragen en helpen klanten waar nodig. Lees hier meer over waarom je voor PlusPort zou moeten kiezen.
team

Het PlusPort team

Banner iedereen

Familie

Bij Plusport By Visma gaan we informeel met elkaar om. Onze wekelijkse meeting heet niet voor niets de familycall! We zijn net een grote familie. Daarom lunchen we samen aan de lange lunchtafel. Elke dag halen wij, bij de beste bakker van Zoetermeer, vers brood en is de koelkast ruim gevuld met lekkere dingen. Werk je op kantoor? Schuif dan lekker aan. Werk je liever vanuit huis? Geen probleem natuurlijk!


"Bij PlusPort By Visma zijn we een hecht team. We staan voor elkaar klaar, kunnen elkaar alles vragen en helpen klanten waar nodig. Daar krijg ik energie van!"

image00003a-1

Bas
Opperhoofd


"We ondersteunen niet alleen de klanten maar zeker ook elkaar. Twee weten immers meer dan één."

remco

Remco
Support Consultant

Open communicatie

We zorgen voor een goede sfeer en open communicatie. Beide punten zijn voor ons erg belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat we makkelijk onderling contact leggen. Daardoor kunnen we snel schakelen met elkaar en onze klanten. Daar zijn vast hele interessante termen voor maar wij noemen het gewoon slim samenwerken.

Jezelf zijn en jezelf blijven ontwikkelen

De vrijheid om jezelf te zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich bij ons op zijn gemak voelt. Op je werk moet je jezelf kunnen zijn, je spendeert er immers veel tijd, en is het fijn als je lekker in zijn vel zit. Jezelf blijven ontwikkelen is daar een belangrijk onderdeel van. Blijven leren en ontwikkelen is bij Visma PlusPort niet alleen belangrijk voor onze klanten maar ook voor onszelf. Heb je inhoudelijke kennis nodig voor je functie of wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan krijg je daar uiteraard ruimte en budget voor.


"Bij ons in het team loop je makkelijk even (digitaal) bij elkaar langs en is er ook tijd om over iets anders dan werk te praten."

image00006a

Hanke
Ontwikkelaar e-learning


"Nu we eindelijk weer wat vaker op kantoor komen, wordt er weer om mijn slechte grappen gelachen. Dat miste ik thuis wel."

image00024a

Vincent
LMS Consultant

Gezelligheid

Bij ons is de sfeer relaxed en gezellig. Naast het serieuze werk en bespreken van belangrijke zaken, lachen we graag met elkaar. Ook buiten werktijd zoeken we elkaars gezelschap op. Er zijn sportieve collega’s die samen gaan fietsen of suppen. Ben je niet van het sporten dan kun je lekker mee borrelen. Wat je zeker niet wilt missen zijn onze befaamde quizavonden. Onze quizmaster Martin maakt de beste quizzen die garant staan voor een hele gezellige avond!

Backend Developer (C#)

Werk jij graag in een team waarin diverse development disciplines worden beoefend en waarin jij een belangrijke schakel bent en waarin jij samen met onze designers een idee uitwerkt tot een kwalitatief hoogwaardige software oplossing?

Bekijk de vacature

E-learning specialist

Je voert maatwerk e-learningprojecten uit voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Daarnaast beheer je de inhoud van ons eigen portfolio aan e-learning, die door duizenden cursisten per jaar wordt gevolgd.

Bekijk de vacature

Onderdeel van Visma

Je ziet het in ons logo en je leest het in onze naam, wij zijn onderdeel van Visma. Dit geeft ons de unieke kans om samen te werken met andere mooie bedrijven die ook onderdeel uitmaken van Visma.

Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.