LMS voor de overheid

In onze snel veranderende maatschappij is het voor de overheid belangrijker dan ooit om de kennis up-to-date te houden. Het LMS helpt gemeenten, provincies en andere overheden om hun medewerkers op te leiden.
overheid

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

In tijden van snelle digitale ontwikkelingen

De overheid in Nederland is zich als geen ander bewust wat het belang is van het stimuleren van leren & ontwikkelen, vooral in tijden van snelle digitale ontwikkelingen. Steeds meer HR business partners en specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen ondersteunen medewerkers van overheidsinstanties in dit proces.

Peer-en-Marjon
Klantcase gemeente rotterdam startscherm
“We waren op zoek naar een e-learning die meer bood dan alleen tekst. PlusPort heeft mijn
verwachtingen overtroffen. We hebben een kleurrijke e-learning met filmpjes en drie
verschillende casussen. Binnen de modules is veel aandacht besteed aan diversiteit zodat
verschillende inwoners terugkomen in het aanbod.”
 
Barbara | Gemeente Rotterdam

Groeien in een snel veranderende omgeving

Maar in deze tijd van efficiëntie, kostenbesparing en veiligheid moeten overheidsinstanties zich aanpassen om bij te blijven. Het PlusPort LMS biedt een modern trainingsplatform voor overheidsinstanties, zodat hun medewerkers bijvoorbeeld kunnen leren hoe zij procedures optimaliseren en werken met digitale systemen. Zo wordt het gemakkelijker om bij te blijven en te groeien in een snel veranderende omgeving.

Anto-in-gesprek-met-Martin
Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Ervaar zelf het gemak van het LMS/LXP

Hoe werkt het complete LMS van PlusPort? We laten het je graag zien & ontdekken.

Tijdens een online kennismaking & demo duiken we in de L&D uitdagingen die spelen in je organisatie. We laten zien hoe het LMS platform jouw L&D-initiatieven naadloos ondersteunt met op maat aan te passen oplossingen, gericht op het bieden van een effectieve leerervaring.

 

Onze klanten aan het woord

Nelleke Huizing, HR-adviseur bij Jeugdbescherming West in Den Haag, spreekt over de innovatieve manier waarop ze sinds 2019 het LMS-systeem hebben geïntegreerd binnen hun organisatie.

Door het LMS te gebruiken, heeft Jeugdbescherming West hun trainingsprocessen centraal kunnen regelen. Dit omvatte niet alleen automatische communicatie bij inschrijvingen maar ook de levering van de benodigde documenten om trainingen te volgen. De inzet van het LMS heeft hun werkproces drastisch vereenvoudigd.

Benieuwd naar de praktische inzet van het LMS bij Jeugdbescherming West en hoe het bijdraagt aan een effectievere organisatie?

Benieuwd hoe PlusPort jouw kan helpen?

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak met Martin. Maar misschien nog wel leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.

Veelgestelde vragen (FAQ)