Een goed gevulde catalogus dankzij aanbod van in- en externe trainingen

Door te koppelen met onze opleidingspartners vul je de catalogus eenvoudig met een uitgebreid aanbod.
friends
trainingsbibliotheek

De trainingsbibliotheek

Het Friends netwerk

Organisaties die gebruik maken van het Learning Management Syteem van PlusPort voor eigen medewerkers :

  • Kunnen met andere organisaties of opleiders Friend worden van elkaar
  • Kunnen de catalogus en planning delen en tonen in elkaars LMS 
  • Kunnen bij elkaar inschrijven op opleidingen en certificeren

Wij promoten onze Friendopleiders in onze presentatie bij nieuwe klanten voor de Friendkoppeling en het openzetten van trainingskalenders. Zo vul je gemakkelijk de catalogus met bijna 10.000 trainingen van onze partners.

Koppel met andere bibliotheken

LTI

LTI staat voor Learning Tools Interoperability. Het is de technische brug tussen het Learning Management Systeem (LMS) en de e-learningomgeving.

Met een LTI-koppeling kunnen we zowel e-learningcontent van externe partijen inladen, als e-learningcontent van ons platform met andere Learning Management systemen delen.

Goodhabitz

De koppeling met Goodhabitz vindt plaats op 2 manieren: het is mogelijk de Goodhabitz-trainingen te integreren in het LMS via LTI. Op deze manier wordt de content ‘gehost’ en dus ook altijd netjes up-to-date gehouden.

Of we linken vanuit ons LMS door naar het online leerplatform van Goodhabitz via Single Sign On (SSO). 

EDU-DEX

Via EDU-DEX gaan elke 24 uur de actuele gegevens over tienduizenden opleidingen en cursussen, van honderden opleiders naar bedrijven, organisaties, overheden en portals.

Vanaf januari 2022 ook naar het STAP-register waar alle Nederlanders een individuele scholingssubsidie kunnen aanvragen.

Meer weten over de trainingsbibliotheek?

Plan snel een afspraak in met onze specialist op het gebied van het LMS. Maar misschien nog wel leuker, geef Martin een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.