LMS voor de zorg

De zorgsector staat voor diverse uitdagingen als gevolg van veranderende zorgvragen en technologische innovaties. De complexiteit van zorgverlening groeit en de noodzaak voor voortdurende ontwikkeling van zorgprofessionals wordt groter.
zorg

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Voortdurend ondersteunen in groei

Het is essentieel om zorgmedewerkers voortdurend te ondersteunen in hun groei, ondanks de hoge werkdruk en beperkte tijd. Het Learning Management Systeem (LMS) van PlusPort speelt hierop in en stelt zorgprofessionals in staat om zelfstandig en flexibel te leren, terwijl jij hun voortgang eenvoudig en realtime kunt monitoren. Het LMS biedt bovendien een duidelijk overzicht van de vaardigheden en certificaten van zorgmedewerkers, waardoor je hun voortgang en resultaten gemakkelijk kunt bijsturen.

Vincent-Manisha
Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Ervaar zelf het gemak van het LMS/LXP

Hoe werkt het complete LMS van PlusPort? We laten het je graag zien & ontdekken.

Tijdens een online kennismaking & demo duiken we in de L&D uitdagingen die spelen in je organisatie. We laten zien hoe het LMS platform jouw L&D-initiatieven naadloos ondersteunt met op maat aan te passen oplossingen, gericht op het bieden van een effectieve leerervaring.

 

“Door gebruik te maken van het LMS wordt alles overzichtelijk en zijn rapportages
gemakkelijker terug te vinden, en dit alles in onze eigen huisstijl. ”

Nelleke | Jeugdbescherming west
Mark+Jamie
Martin-in-gesprek

Unieke behoeften van jouw zorgorganisatie

Het LMS is speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op de unieke behoeften van jouw zorgorganisatie en geeft inzicht in de strategische afwegingen, kosten en baten van het leersysteem. Voor organisaties die samenwerken met diverse opleidingsaanbieders maakt het LMS het mogelijk om deze aanbieders te integreren in gestroomlijnd, zodat zorgprofessionals hun opleidingstraject naadloos kunnen volgen.

Onze klanten aan het woord

Marjolein Rijkens, adviseur ontwikkeling bij Corparis, deelt hoe de integratie van ons LMS heeft geleid tot een meer gestroomlijnde en gebruikersgerichte leeromgeving. De implementatie van het systeem heeft de trainingen toegankelijker en overzichtelijker gemaakt, dankzij de naadloze aanpassing aan de huisstijl van Corparis en de optimalisatie voor verschillende apparaten.

Maar hoe heeft Corparis deze transformatie gerealiseerd? Welke uitdagingen moesten worden overwonnen, en hoe heeft ons LMS bijgedragen aan de professionele groei van de organisatie?

Benieuwd hoe PlusPort jouw zorgorganisatie kan helpen?

Plan hieronder een vrijblijvende afspraak met Martin. Maar misschien nog wel leuker, geef hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.

Veelgestelde vragen (FAQ)