Leren was nog nooit zo eenvoudig

Stap over van handmatige administratie naar een intuïtief Learning Management Systeem (LMS) en maak van jouw organisatie een plek waar talent en werkgeluk floreren.
LMS

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Vincent-Manisha

Dé totaaloplossing voor leren en ontwikkelen

Met het Learning Management Systeem (LMS) centraliseer je alle leermaterialen en leerprocessen, waardoor je in één oogopslag de voortgang van je organisatie ziet. Geen gedoe meer met losse Excel-bestanden of certificaten. Van een online cursus tot fysieke training, alles staat op één plek voor werknemer, HR en management.

Automatiseer

Automatiseer

Bespaar tijd met automatische herinneringen bij verlopen certificaten of automatiseer je volledige onboarding.

stimuleer

Stimuleer talent

Koppel met onze opleidingspartners en bied medewerkers een uniek aanbod aan trainingen en leermethoden.

leren

Maak leren leuk

Maak leren leuk met microlearning en gamification, afgestemd op het tempo en de voorkeuren van jouw medewerkers.

regie

Geef medewerkers regie

Creëer persoonlijke leertrajecten en stimuleer medewerkers om zelf de regie over hun eigen leerproces te houden.

bespaar

Bereken en bespaar

Geef per afdeling aan wat het L&D budget is en bekijk welke uitgaven gaan komen en wat er al is uitgegeven.

idee

Dit is pas het begin!

Het LMS biedt nog veel meer voordelen dan hier genoemd. Dit is slechts het topje van de ijsberg. Wij vertellen je graag meer!

Luister naar onze klanten!

Eurofins en hun ervaringen met het LMS 

PlusPort in gesprek met Willem Te Kronnie van Eurofins Environment Benelux over zijn ervaringen van het LMS (Learning Management Systeem) en bespreekt hoe het project verliep en welke belangrijke stappen zijn genomen! Dit gesprek belicht niet alleen de reis van idee naar implementatie maar geeft ook een gedetailleerd overzicht van de cruciale stappen die zijn gezet om het project tot een succes te maken.

 

Fokker Techniek over compliance

Peter Hendrickx, Quality Engineer bij Fokker Techniek, neemt je mee in de dynamische wereld van luchtvaartonderhoud. In 2014 heeft Fokker Techniek een digitale transformatie ondergaan door hun volledige papieren archief te digitaliseren in het LMS. Het systeem biedt iedere medewerker een persoonlijk dossier en bewaakt het verloop van diploma’s, waardoor het beheer van training en compliance efficiënter en transparanter is geworden.

Corparis over cross-device leren

Marjolein Rijkens, adviseur ontwikkeling bij Corparis, deelt hoe de integratie van het LMS heeft geleid tot een gestroomlijnde en gebruikersgerichte leeromgeving. De implementatie van het systeem heeft trainingen toegankelijker gemaakt, dankzij de naadloze aanpassing aan de huisstijl van Corparis en de optimalisatie voor verschillende devices.

Jeugdbescherming West over personalisatie

Nelleke Huizing, HR-adviseur bij Jeugdbescherming West in Den Haag, spreekt over de innovatieve manier waarop zij het LMS hebben geïntegreerd in hun organisatie. Met dit systeem heeft Jeugdbescherming West processen centraal kunnen regelen. Dit omvatte automatische communicatie bij inschrijvingen, maar ook de levering van documenten om trainingen te volgen.

Benieuwd hoe het LMS jou kan helpen?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Martin, onze LMS specialist. Of nog leuker, geef
hem een belletje op +31(0)638150726 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.