Kom je ook naar onze 
LMS Workshops of 
inspiratiesessies? 

Gedurende het hele jaar organiseren we interessante workshops en inspiratiesessies. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je hieronder snel in!
Inspiratiesessie

Schrijf je in voor onze inspiratiesessies:

Datum en Onderwerp
Inspiratiesessie 24 september 2024 Inschrijven

Data voor de overige inspiratiesessies worden binnenkort bekend gemaakt.

Informatie over de workshops:
 
1. Workshop - Functioneel en Operationeel Beheerder
In deze workshop wordt de werking van PlusPort kort uiteengezet, het plannen en registreren van diverse trainingstypes uitgelegd, optionele modules toegelicht, tips en tricks gegeven en is er ruimte voor vragen om jouw LMS nog beter in te richten. Schrijf je nu in!
 
2. Workshop - Formulieren
Deze workshop gaat over de standaard-, maatwerk-, e-learning, evaluatie- en trainingsformulieren. We nemen praktijkvoorbeelden door en laten je zien hoe je deze module gemakkelijk zelf kan inzetten binnen jouw LMS. Schrijf je nu in!
 
3. Workshop - Startpagina en catalogus
Deze workshop gaat in op de werking van de startpagina en alle widgets in combinatie met de trainingscatalogus. Er wordt uitgelegd hoe containers en widgets werken. En we gaan aan de slag om je startpagina te optimaliseren en maken nieuwe pagina's aan. Schrijf je nu in!
 
4. Workshop - Bekwaamheid, verplichte trainingen & teamoverzichten
Deze workshop gaat over de inrichting van verplichte trainingen (bekwaamheid) en matrixen (teamoverzichten). We leggen uit hoe je bewijsstukken koppelt aan trainingsactiviteiten en hoe je deze verplicht kan maken voor functies, teams en rollen. Schrijf je nu in!
Marjonlaptop-1
Remco-visma

Waar & wanneer worden de workshops georganiseerd?

De workshops worden gegeven op onze nieuwe kantoorlocatie in Zoetermeer en worden gegeven van 9.30 tot 13.00 uur, inclusief een heerlijke en gezellige lunch. De kosten bedragen €250,- excl. btw per deelnemer. Uiteraard is het ook mogelijk om een incompany workshop te regelen op locatie of bij ons op kantoor. Interesse? Mail dan met academysupport@plusport.com

remco

Meer weten over het inschrijven van workshops of inspiratiesessies?

Vul het formulier hieronder in. Maar misschien nog wel leuker, geef Remco een belletje op +31(0)850719595 en hij beantwoordt (bijna) al je vragen.