Breng leren tot leven met ons krachtige digitale leerplatform en interactieve e-learning

home
overleg-2

Het PlusPort LMS

Dé totaaloplossing voor leren en ontwikkelen

Met het Learning Management Systeem leert iedereen binnen je organisatie op één plek. Wel zo handig. In één oogopslag zie je hoe de organisatie zich ontwikkelt. Geen gedoe met losse certificaten en cursussen verspreid over het web. Van online cursus tot fysieke training, alles staat centraal in het LMS voor werknemer, HR en management. Meer dan 200 organisaties besparen zo al veel tijd én geld.

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Sharing is caring!

Verrijk de catalogus met trainingen uit ons friends netwerk en van externe aanbieders

Met deze gedachte hebben wij het Friends netwerk in het leven geroepen. Met als doel mensen te verbinden en samen te laten werken op het gebied van opleiding en certificering. Door een Friendrelatie aan te gaan worden organisaties in het LMS aan elkaar gekoppeld. Zo kan er bij elkaar worden ingeschreven op opleidingen, trainingen en e-learning.

friend-bluenew
0+
GEBRUIKERS
0+
TRAININGSUREN
0+
FRIEND TRAININGEN

3 tips om te starten met e-learning

Wil jij aan de slag met e-learning? Marko en Marjan delen 3 tips over hoe je leeroplossingen op maat kunt maken. Van industriële veiligheid tot gezondheidszorgeducatie, hun brede scala aan expertise strekt zich uit over verschillende domeinen. 

Performance management - De basis voor het goede gesprek

Verbeter prestaties en ontwikkeling van medewerkers door een duidelijk vastgelegde gesprekscyclus. Stel duidelijke doelstellingen op. Stuur doorlopend op het behalen van de opgestelde doelen door constructieve feedback. Maak prestaties inzichtelijk en identificeer trainingsmogelijkheden.