Implementatie Consultant

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Implementatie Consultant

Ben je klantgericht, nauwkeurig en stressbestendig? Heb je affiniteit met het implementeren van (HR) software oplossingen en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan ben jij degene die wij zoeken! 

Wat ga je doen? 

Als implementatie consultant voor onze Learning Management Software (LMS) ben je verantwoordelijk voor het geven van Workshops van de afgenomen producten en  de implementatie van onze oplossingen bij de mooiste klanten in binnen- en buitenland. Je begeleidt het hele proces van de start van de implementatie tot aan een succesvolle livegang. In dat proces analyseer je bestaande opleidingsprocessen en je maakt samen met de klant de vertaling naar een optimale inrichting binnen het PlusPort LMS. Binnen het project ben je het centrale aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en geef je workshops en trainingen. Na een succesvolle implementatie draag je de klant over aan ons support team en blijf je nog steeds vanaf de zijlijn actief betrokken om de klant bij te staan voor advies over het gebruik van onze software. 

 • Je beschikt over minimaal HBO werk-en denk niveau.
 • Je hebt een proactieve houding en een scherp analytisch vermogen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring in de IT sector en/of opleidingssector is een pré.
 • Je bent sociaal vaardig, ondernemend en klantgericht.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een klantgerichte functie.

Dit krijg je er voor terug:

 • Een uitdagende fulltime functie (32-40 uur) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Binnen PlusPort werk je in een gezellig en hecht team met korte lijnen en weinig hiërarchie.
 • Je maakt onderdeel uit van het LMS Services team waarin je collega’s klaar staan om je te helpen in het bereiken van jouw doelen.
 • Uiteraard kun je hybride werken; thuis, op kantoor of onderweg naar je klant.
 • Aanvullend bieden we jou uitstekende arbeidsvoorwaarden: mobiel, laptop en een goed salaris.

Hier kom je te werken

PlusPort is dé specialist in digitaal leren. Met ons eigen leermanagementsysteem (LMS) ondersteunen wij vele organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Met dit LMS hebben wij inmiddels een toonaangevende positie bereikt. Vele klanten uit verschillende sectoren en landen maken dagelijks gebruik van onze online oplossingen.

Daarnaast ontwikkelen wij digitale content. Wij hebben niet alleen een uitgebreid eigen portfolio aan e-learning die door duizenden cursisten per jaar worden gevolgd, maar wij ontwikkelen ook maatwerkoplossingen voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

PlusPort is gevestigd in Zoetermeer. Met ons enthousiaste team van ongeveer 40 collega’s maken wij sinds 2019 onderdeel uit van de Visma Groep. Visma is een cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Visma is van origine een Noors bedrijf en is inmiddels een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven.

Heb je interesse?

We ontvangen dan graag je CV en motivatie, deze kunnen gestuurd worden naar Martijn Verhulst (martijn.verhulst@plusport.com

* We zijn niet op zoek naar detacherings- of bemiddelingsbureaus voor het invullen van deze vacature.