Ervaar zelf het gemak van het Learning Management System!

Hoe werkt het complete Learning Management System van PlusPort? Door middel van een online demo laten onze adviseurs zien welke functionaliteiten het LMS biedt en hoe wij jou kunnen helpen bij de ontwikkeling van je medewerkers.

team

Wat houdt de demo precies in?

- Introductie & kennismaking: jouw organisatie en haar L&D-uitdagingen (15 min)

Elke organisatie heeft haar eigen L&D-uitdagingen, gericht op het bevorderen van groei en innovatie. Deze kennismaking toont hoe onze aanpak specifiek ontworpen is om aan jouw unieke behoeften te voldoen, en daarmee de ontwikkeling van je medewerkers te ondersteunen. We zullen gezamenlijk de business case onder de loep nemen en de toekomstige route uitstippelen.

- Online demo van het LMS: ons platform en alle mogelijkheden (1 uur)

Ontdek tijdens onze demonstratie de kracht van ons Learning Management System (LMS), van gebruiksvriendelijke cursusmanagementtools tot diepgaande rapportagefuncties. We laten zien hoe het LMS platform jouw L&D-initiatieven naadloos ondersteunt met op maat aan te passen oplossingen, gericht op het bieden van een effectieve leerervaring. Ervaar hoe het systeem de ontwikkeling van je medewerkers kan versnellen en verrijken.

- Meer tijd nodig? Of een specifieke vraag? (tijd in overleg)

Behoefte aan meer verdieping of tijd? Geen probleem, geef je wensen aan in het opmerkingenveld. Een van onze deskundige adviseurs zal dan spoedig contact met je opnemen om een afspraak op maat in te plannen.

Onze adviseurs staan voor je klaar!

Marcel Peek

Adviseur

Martin Stam

Adviseur

Angelique Von Hebel

Customer Success Manager

Mark Nahuysen

Adviseur

Ralph Nijs

Adviseur
Een dringende vraag die niet kan wachten? Neem contact op met Martin via: +31(0)638150726

Meer dan 800.000 gebruikers en meer dan 200 organisaties

Klanten aan het woord

“Ik zou vooral aanraden om goed naar het aanbod binnen het Friends netwerk van PlusPort te kijken, het geeft zoveel gemak als je gebruik kunt maken van deze bestaande trainingen. Zo kun je je LMS snel vullen met een relevant opleidingsaanbod waar je bijna geen omkijken meer naar hebt”. 

Angela
Angela Bak - Learning & Development specialist bij Koppert B.V.
Mark+Jamie