E-learning speciaal voor
jouw organisatie

Met onze maatwerk e-learning zorg je dat iedereen binnen je organisatie efficiënter en met meer plezier leert.

maatwerk-e-learning

Voordelen van (maatwerk) e-learning

eigen vormgeving

Eigen vormgeving

Het grootste voordeel van een e-learning op maat is dat deze in de vormgeving van jouw organisatie wordt gemaakt. Door gebruik van elementen uit de persoonlijke huisstijl en eigen beeldmateriaal laten we de e-learning aansluiten op de identiteit en cultuur van je organisatie.

eigen inhoud

Eigen inhoud

Doordat de e-learning speciaal voor jouw organisatie wordt gemaakt kun je ook zelf de inhoud bepalen. Hierdoor is het mogelijk locatie of organisatie-specifieke situaties te schetsen die aansluiten op de praktijk. Ook kun je zo bepaalde vaktermen verwerken en sluit de e-learning dus volledig aan op het taalgebruik van je organisatie.

doelgroep

Aansluitend op de doelgroep

Daarnaast kun je de training ook precies laten aansluiten op de doelgroep waar jouw werknemers uit bestaat, immers heeft elke doelgroep andere leervoorkeuren en behoeftes. Heeft de doelgroep bijvoorbeeld meer behoefte aan oefeningen of werkt leren via een video of gaming beter?

Onze maatwerk e-learning is leerzaam én interactief!

Video

Video

In veel gevallen kan video een uitkomst bieden om bepaalde informatie effectief over te brengen op de cursist. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het begeleiden en produceren van professionele video’s.

Animaties

Animaties

Het mediateam van PlusPort ontwikkelt alle maatwerk e-learning. Wij werken daarvoor samen met een team van projectmanager, onderwijskundigen, designers en multimedia experts.

Virtual Reality

Virtual Reality

Leren doe je niet alleen door theoretische kennis op te nemen, dit doe je ook door kennis toe te passen en vooral te ervaren. Sinds de opkomst van VR is er veel aandacht voor de toepassing van VR in trainingsindustrie, omdat VR kan zorgen voor een unieke gebruikerservaring.

Gamification

Gamification

Door het toevoegen van speltechnieken en game-elementen aan een e-learning kun je het leerproces van de cursist positief beïnvloeden. Het doorlopen van de e-learning wordt leuk en uitdagend. En wie weet zit er aan het halen van de ‘high score’ nog wel een prijs vast?

Wat zijn de trends voor e-learning in 2023?

De wereld van e-learning  staat nooit stil, daarom hebben wij een aantal trends op een rij gezet.

Ook hier ontwikkelen de mensen zich met onze e-learning

marco

Dit is Marko, ontwikkelaar in hart en nieren

Wil je meer informatie over zelf e-learning ontwikkelen? Vul dan het formulier hieronder in. Of bel Marko, hij geeft graag uitleg en komt zelf de training geven.

+31(0)85 0719 500