Technical Support Consultant voor SAAS software

Wij zijn altijd opzoek naar leuke nieuwe mensen om ons team te versterken. Dus houd deze pagina in de gaten.

Marcel-en-Jamie-in-gesprek

Technical Support Consultant voor SAAS software

Heb jij een passie voor technologie en wil jij jezelf verder ontwikkelen in een dynamische en inspirerende werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat aan de slag in het boeiende veld van Leren & Ontwikkelen, waarin jij iedere dag nieuwe technologische uitdagingen en kansen gaat oppakken!

Wat ga je doen?

Als Technical Consultant voor SAAS software ben je het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van integraties en koppelingen met ons LMS (Learning Management System).

Primaire taken en verantwoordelijkheden:

 • Configureren van API-koppelingen: Je zorgt voor de inrichting van koppelingen met diverse systemen van onze klanten.
 • SSO inrichten: Je werkt nauw samen met klanten om single sign-on oplossingen te implementeren en te zorgen voor een naadloze integratie.
 • Beantwoorden van klantvragen: Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen en zorgt voor heldere communicatie over onze API-mogelijkheden.
 • Troubleshooting van bestaande koppelingen: Als er technische uitdagingen zijn, duik je in het probleem en kom je met oplossingen.
 • Daarnaast draai je mee in ons academy support team en help je, zowel telefonisch als via ons ticketsysteem, vragen te beantwoorden over ons LMS.

De vragen en uitdagingen waar je mee te maken krijgt zijn zeer gevarieerd. Je communiceert met IT-managers en developers om koppelingen met ons LMS te realiseren. Als betrouwbare en deskundige vraagbaak en adviseur ben je een essentiële schakel in het oplossen van complexe technische vraagstukken.

Buiten het reguliere klantcontact is er volop gelegenheid om je expertise in te zetten voor verschillende projecten, wat jouw rol als Technical Support Consultant voor SAAS software dynamisch en afwisselend maakt.

Dit breng je mee

 • Opleiding: Minimaal een HBO-diploma (of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau).
 • Analytisch vermogen: Je kunt complexe problemen ontleden en doelgerichte oplossingen bedenken.
 • Passie voor IT: je blijft graag op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.
 • Ervaring met Postman: Ervaring met Postman is een pré voor het testen en troubleshooten van API-koppelingen.
 • Klantgericht: Je leeft je in in de behoeften van de klant en streeft ernaar om hun verwachtingen te overtreffen.
 • Bereidheid tot leren: Heb je nog niet alle technische kennis in huis? Geen zorgen, wij bieden uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden om je te helpen groeien in deze rol.

Dit krijg je er voor terug

 • Een uitdagende fulltime baan (32-40 uur) met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een groeiend en dynamisch bedrijf.
 • Naast het samenwerken met collega’s bij PlusPort, krijg je de kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s van andere internationale Visma-bedrijven.
 • Focus op persoonlijke groei: Met een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget ondersteunen we jouw ambitie en professionele ontwikkeling. Bovendien bieden we diverse interne trainingen en workshops aan.
 • Diverse sociale evenementen en teamactiviteiten: Geniet van leuke uitjes en om de week een volledig verzorgde lunch.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, een pensioen, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding, een goed salaris en de mogelijkheid tot een leasefiets.
 • Een inclusieve en ondersteunende bedrijfscultuur: We hechten waarde aan diversiteit en inclusie en streven ernaar een omgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

PlusPort als organisatie

Visma PlusPort is dé specialist in digitaal leren en maakt sinds 2019 deel uit van de Visma Groep. Wij ondersteunen organisaties met gebruiksvriendelijke online oplossingen om leren en ontwikkelen toegankelijker te maken. Met ons LMS ondersteunen we vele organisaties
bij het ontwikkelen van hun medewerkers. Onze klanten komen uit verschillende sectoren en landen, en maken dagelijks gebruik van onze innovatieve online oplossingen. Gevestigd in Zoetermeer, vormt ons enthousiaste team van 45 collega’s de kern van onze expertise en toewijding aan digitaal leren.

Heb je interesse?

Ben jij de gepassioneerde Technical Consultant voor SAAS software die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief. Stuur deze naar Martijn Verhulst (martijn.verhulst@plusport.com) en word onderdeel van een team dat zich inzet voor de toekomst van digitaal leren. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!